Orange lanseazâ serviciul Orange Cloud în România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 aprilie 2013 142 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Orange Romănia a lansat serviciul Orange Cloud pentru clienţii din mediul rezidenţial, unde pot fi stocate, pe serverele companiei, imagini, clipuri video, melodii, documente şi orice alte tipuri de fişiere, dar şi contactele sau calendarul de întâlniri, care pot fi accesate prin Orange Cloud şi prin aplicaţia dedicatâ pentru mobil, tabletâ sau laptop.

Orange lanseazâ serviciul Orange Cloud în România

Pentru a beneficia de Orange Cloud, clienţii cu abonamente Cangur, Colibri sau Panterâ pot solicita activarea lui fârâ costuri suplimentare şi, în funcţie de abonament, vor primi pânâ la 10 GB spaţiu de stocare. Traficul de date dintre smartphone-uri sau tablete şi serverele companiei este gratuit, atât pentru încârcarea cât şi pentru descârcarea datelor, au spus reprezentanţii Orange.

Cei care doresc sâ beneficieze de un spaţiu de stocare mai mare, cât şi cei care nu au unul dintre abonamentele menţionate pot alege una din opţiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclusâ) pe lunâ.

Aplicaţia Orange Cloud poate fi accesatâ de utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) şi poate fi descârcatâ gratuit din Google Play, şi, în cursul sâptâmânii, va fi disponibilâ în App Store pentru cei cu iOS. Odatâ instalatâ, va solicita numele de utilizator şi parola contului Orange pentru autentificare.

“Clienţii devin din ce în ce mai familiarizaţi cu folosirea smartphone-urilor, iar accesul la internet oferâ mai multâ flexibilitate. Serviciul Orange Cloud asigurâ securitatea informaţiilor, susţine mobilitatea şi permite clienţilor noştri acces rapid, oricând şi de oriunde la fotografii, documente sau contacte de care pot avea nevoie pe parcursul zilei, precum şi distribuirea informaţiilor prin reţele de socializare.“ a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer în cadrul Orange România.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/orange-lanseaza-serviciul-orange-cloud-in-romania-10779871
10779871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.