YouTube pe hartie

Postat la 07 aprilie 2009 12 afişări

Mike Thomas, un tanar din New York, a vrut de mult sa publice o revista dedicata hobby-urilor sale, insa n-a putut sa-si implineasca dorinta din cauza lipsei de bani. Acum, Mike si altii ca el pot profita de serviciul MagCloud, dezvoltat de producatorul american de hardware Hewlett-Packard.

Pentru a publica o revista folosind acest serviciu, utilizatorii trebuie sa creeze un document in format PDF care cuprinde continutul revistei si sa aiba un cont PayPal pentru a putea face si incasa plati, urmand ca de restul (tiparire, comenzi, administrarea livrarilor - deocamdata livrarile se fac doar in SUA, Canada si Marea Britanie) sa se ocupe MagCloud.

 

Pana acum, utilizatorii serviciului, aflat inca in faza de testare, au creat aproximativ 300 de reviste, cu teme mergand de la istoria spatiului pana la povestiri si poze personale. Doreen Bloch, studenta la Universitatea Berkeley, California, care a lansat o publicatie de moda, a laudat viteza si costurile mici cu care a reusit sa scoata revista (la ora actuala, costul de productie este de 0,20 dolari pe pagina). MagCloud ii sustine pe potentialii editori si in privinta designului, gratie unui program care poate aranja la cerere fotografiile pe pagina intr-un mod placut cititorilor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
YouTube pe hartie
/business-hi-tech/new-media/youtube-pe-hartie-4175168
4175168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.