Lasselsberger Romania Group | CESAROM® safe+™

Postat la 03 februarie 2023 34 afişări

Lasselsberger Romania Group | CESAROM® safe+™

CESAROM® Safe+™ sunt plăci cu protecţie antibacteriană, destinate clădirilor rezidenţiale şi nu numai.

Descrierea inovaţiei:

Inovaţia a fost lansată în trimestrul al II-lea din 2021 şi se adresează oricărui proiect de renovare din rezidenţial sau comercial. Astfel, CESAROM® Safe+™ oferă protecţie antibacteriană atât caselor românilor cât şi în restaurante, şcoli, spitale, birouri, clădiri industriale, etc. Nanoparticulele de argint încorporate în glazura acestora elimină activ 99,99% din bacterii şi microbi, inhibă dezvoltarea mucegaiului şi răspândirea bacteriilor. Iniţiatoarea proiectului a fost echipa de marketing şi R&D din cadrul fabricii Cesarom din Cluj-Napoca.

Elementul de noutate:

Gama safeĂ™ este tratată ireversibil cu o dispersie coloidală de nanoparticule de argint (AgNP), protecţie înglobată în structura plăcilor înainte de ardere. Protecţia antibacteriană CESAROM® Safe+™ nu necesită activare cu dispozitive UV, ca în cazul altor produse de pe piaţă. Nanoparticulele de argint măresc proprietăţile igienice şi prospeţimea spaţiului indiferent de prezenţa razelor UV sau de perioada zilei.

Efectele inovaţiei:

Protecţia antibacteriană este garantată pe toată durata de viaţă a plăcilor CESAROM® Safe+™, atât la interior, cât şi la exterior, indiferent de anotimp sau condiţii meteo. În plus, nu afectează calitatea şi nuanţa plăcilor. Nanoparticulele de argint distrug ciclul de viaţă al bacteriilor. Astfel, suprafeţele placate cu noua gamă CESAROM® Safe+™ au costul de întreţinere şi curăţare mult mai redus. Oferă aer proaspăt fără mirosuri neplăcute, un mediu mai puţin poluat prin reducerea consumului de agenţi chimici agresivi de curăţare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.