Vezi care sunt cele mai utile si ciudate gadgeturi pentru calatorie (GALERIE FOTO)

Postat la 10 august 2010 139 afişări

Zborul cu avionul se poate dovedi de multe ori plictisitor, mai ales daca durata de zbor este mai mare de cateva ore. Si deloc rare sunt situatiile in care un pasager se chinuie sa deschida paginile de mari dimensiuni ale unui ziar in cautare de informatii, doar ca sa mai ocupe timpul.

Din acest motiv, in arsenalul de zbor al unui pasager trebuie neaparat sa existe o serie de gadgeturi, printre care nelipsitul telefon mobil care poate fi folosit pe post de player de muzica spre exemplu, dar si un laptop sau un dispozitiv pentru carti electronice pe care pot fi citite inclusiv ziare, insa fara a incomoda alti pasageri, asa incat experienta de zbor sa fie mai placuta.

Dincolo de momentul decolarii si aterizarii, cand utilizarea electronicelor nu este permisa, in avioanele anumitor linii aeriene consumatorii au la dispozitie inclusiv posibilitatea de a se conecta la internet wireless. Compania americana Aircell furnizeaza servicii de internet in cadrul a peste 1.000 de aeronave detinute de opt companii aeriene din SUA in schimbul unei taxe care variaza intre 5 si 13 dolari per pasager, in functie de durata zborului. Astfel, pe langa activitatile de divertisment, utilizatorii pot folosi timpul petrecut in aer pentru a verifica e-mailul si chiar pentru a mai rezolva cateva dintre sarcinile de serviciu.

Daca scopul calatoriei este insa de relaxare, iar destinatia este ceva mai exotica - Africa, spre exemplu, se pot dovedi necesare cateva dispozitive solare, precum un ghiozdan sau o palarie care capteaza energie electrica pentru gadgeturi din razele solare sau un purificator de apa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
gadgeturi,
utile,
calatorie,
avion
/business-hi-tech/it/vezi-care-sunt-cele-mai-utile-si-ciudate-gadgeturi-pentru-calatorie-galerie-foto-6833489
6833489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.