Sony a lansat la MWC 2014 Xperia Z2, noul vârf de gamă din seria Z

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 februarie 2014 1155 afişări

Sony Mobile Communications a lansat luni, la MWC 2014, Xperia Z2, noul vârf de gamă rezistent la apă şi care oferă display, sunet, cameră foto şi video mai bune decât modelul precedent. Xperia Z2 este cel mai nou telefon din gama Z de la Sony şi va fi disponibil la nivel global începând cu martie 2014.

Sony a lansat la MWC 2014 Xperia Z2, noul vârf de gamă din seria Z

“Am redefinit experienţa unui smartphone încă o dată, cu noua cameră a acestui telefon”, a declarat Kunimasa Suzuki,vpreşedinte şi CEO al Sony Mobile Communications. “Xperia Z2 surprinde momentele frumoase în cele mai mici detalii, cu tehnologia performantă de înregistrare la rezoluţie 4k. Totodată, oferă modalităţi noi de folosire a camerei foto, având încorporate o serie de aplicaţii foto.  Utilizatorii noştri vor putea asculta muzica preferată chiar şi în locaţii zgomotoase, cu ajutorul tehnologiei de reducere a zgomotelor de fundal”.

Xperia Z2 încorporează tehnologiile pentru cameră foto de 20,7 megapixeli de la Sony într-un smartphone de 8,2 mm grosime cu ecran de 5,2 inch.

Mobile World Congress 2014 (MWC 2014) este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate telefoanelor mobile şi tehnologiei telecom, la care participă peste zece mii de vizitatori de pe toate continentele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sony,
lansare,
mwc,
xperia Z2
/business-hi-tech/it/sony-a-lansat-la-mwc-2014-xperia-z2-noul-varf-de-gama-din-seria-z-12137882
12137882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.