Sheba Distribution lansează versiunea actualizată a Atlasului Digital al României

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 aprilie 2013 519 afişări

Sheba Distribution, reprezentantul local al Garmin, a lansat noua ediţie a Atlasului Digital al României, cea mai cuprinzătoare hartă de GPS a ţării.

Sheba Distribution lansează versiunea actualizată a Atlasului Digital al României

Versiunea Atlasului Digital al României aduce în plus faţă de cea precedentă peste 16.411,54 de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 306.162,33 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu. O bună parte din traseele actualizate sunt în judeţele Ialomiţa, Buzău, Vrancea, Teleorman, Galaţi, Suceava şi Caraş-Severin.

Numărul de informaţii de tip punct de interes se ridică în această ediţie la 337.531 puncte împărţite în 480 de categorii.

ROAD2013.20, cum este numită versiunea actuală a Atlasului Digital al României, este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri de orice fel, inclusiv de pământ sau poteci, cu adrese poştale, oraşe cu blocuri 3D şi modele de construcţii vechi de patrimoniu.

Galeria modelelor 3D a fost extinsă cu reprezentarea detaliată a Cetăţilor medievale de la Făgăraş şi de la Braşov-Citadela, a castelului Karoly de la Carei precum şi a reconstituirii quadriburgium-ului roman târziu de la Hinova. Elementele de detaliu au fost adăugate unui număr foarte mare de cetăţi istorice din toată ţara.

Atlasul Digital al României ocupă 516.6 MB şi funcţionează doar pe echipamente de navigaţie Garmin. Versiunea actuală costă 475 de lei fără TVA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atlas,
harta,
gps,
3d,
comunicatii,
teritoriu,
trasee
/business-hi-tech/it/sheba-distribution-lanseaza-versiunea-actualizata-a-atlasului-digital-al-romaniei-10781331
10781331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.