Samsung a lansat telefonul Galaxy S4 - GALERIE FOTO

Postat la 15 martie 2013 36 afişări

Samsung Electronics lansează astăzi cea de-a patra generaţie a GALAXY S, GALAXY S 4.

Telefonul are un design atent creat, un ecran şi o baterie de dimensiuni mai mari şi o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă de 130 g şi de 7,9 mm. Samsung GALAXY S 4 este mai subţire şi totodată mai puternic, fiind disponibil la lansare în două variante de culoare - Black Mist şi White Frost - alte culori urmând să fie lansate pe parcursul anului.

"Cu GALAXY S 4, Samsung va îmbunătăţi din nou felul în care trăim," a declarat JK Shin, Preşedinte şi şef al Diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung. "Toate caracteristicile GALAXY S 4 au fost create pe baza nevoilor pe care le-am identificat la consumatorii noştri din întreaga lume. Continuând seria de succes GALAXY S, acest mobil este o nouă dovadă a inovaţiei inspirată de oameni. La Samsung, ne concentrăm pe ceea ce oamenii îşi doresc, pentru a-i putea inspira la rândul nostru."




Samsung GALAXY S 4 - Specificaţii

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
telefon,
galaxy s4,
gadget
/business-hi-tech/it/samsung-a-lansat-telefonul-galaxy-s4-galerie-foto-10669091
10669091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.