Prima tableta 4G din lume - VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 07 ianuarie 2011 37 afişări

Research in Motion, producatorul telefonului BlackBerry va lansa in aceasta vara, prima tableta 4G din lume.

Dispozitivul, numit PlayBook, va rula pe noul sistem de operare al BlackBerry, va avea incorporat Adobe Flash si va fi disponibil incepand din aceasta vara in cadrul operatorului de telefonie mobila american Sprint, scrie usatoday.com. n plus, tableta va avea un ecran tactil de 7 inch, camera foto frontala si capabilitatea de a rula filme video de inalta definitie. PlayBook va avea conectivitate Wi-Fi si Bluetooth.

Marile companii de tehnologie se intrec in lupta pentru cucerirea pietei de tablet PC-uri, piata care este dominata in prezent de iPad-ul Apple. {i la cel mai mare targ tehnologic din lume, CES, care are loc la Las Vegas este o invazie a tabletelor . Mai multe companii precum Vizio, Asus, Toshiba si Motorola planuiesc sa lanseze dispozitive.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it&c,
tableta,
4G,
RIM,
BlackBerry,
gadget
/business-hi-tech/it/prima-tableta-4g-din-lume-video-7868739
7868739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.