Gadgetul lunii aprilie: HTC Sensation - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 19 aprilie 2011 36 afişări

HTC a vrut sa tina pasul cu moda si a lansat un telefon multimedia. Sensation este potrivit pentru cei care vor sa vada filme, sa intre pe Facebook, sa vorbeasca pe Yahoo! Messenger sau sa asculte muzica.

"Smartphone-urile au evoluat catre statutul de centre de divertisment de buzunar, care le permit utilizatorilor sa aiba mereu la indemana continutul preferat, indiferent unde s-ar afla", spunea Peret Chou, directorul executiv al HTC Corporation, in momentul lansarii celui mai nou terminal al companiei. Considerat telefon "cheie", Sensation este primul HTC cu procesor dual-core, care permite redarea unei grafici mai complexe

si rapiditate in adresarea comenzilor. Ecranul de 4,3 inci este un portal personalizabil, prin care consumatorii pot accesa rapid cele mai utilizate functii, precum lansarea unui apel de voce, trimiterea unui e-mail, fotografierea rapida, toate plecand de la acelasi gest cu care de obicei se deblocheaza telefonul. In plus, la fiecare aprindere a ecranului sunt afisate informatii actualizate despre meteo, activitatea bursei, fotografii si noutatile din social media.

Sensation are o camera foto de 8 megapixeli cu ajutorul careia se pot realiza filmulete HD la o rezolutie de 1.080 de pixeli, cu sunet full-stereo si la o frecventa de 30 de cadre pe secunda, ceea ce asigura o inregistrare fluenta, superioara multor alte telefoane. Iar prin noua functie video trimmer utilizatorii pot edita clipurile video dupa preferinte astfel incat sa le poata partaja rapid cu prietenii si familia. In plus, Sensation are conexiune Bluetooth, Wi-Fi si functie GPS.

HTC Sensation este primul smartphone produs de companie care beneficiaza de HTC Watch, care pune la dispozitia consumatorilor o intreaga colectie de filme premium si seriale TV de ultima ora, simplificand atat descoperirea continutului interesant, cat si redarea lui in conditii de calitate. Aplicatia foloseste tehnologia de descarcare progresiva care permite rularea clipurilor video inainte de descarcarea integrala al acestora. De asemenea, ofera si posibilitatea de inchiriere sau de cumparare a continutului video, iar daca acesta este achizitionat, redarea se poate face pe maximum cinci dispozitive HTC diferite. Avand in vedere ca abia a fost lansat, inca nu au aparut nemultumiri la adresa Sensation. In Romania telefonul va fi lansat mai intai la Vodafone, urmand ca la o luna distanta sa fie disponibil si la restul operatorilor de telefonie mobila. La nivel european HTC Sensation va fi disponibil in 16 tari unde activeaza Vodafone, iar din trimestrul al doilea va fi disponibil si pe pietele asiatice.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/gadgetul-lunii-aprilie-htc-sensation-galerie-foto-8161393
8161393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.