Calin Tatomir pleaca de la conducerea Microsoft

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 20 octombrie 2010 116 afişări

Dupa doi ani de mandat in pozitia de director general al Microsoft Romania, Calin Tatomir a demisionat astazi, urmand sa fie inlocuit de Ronald Binkofski, primul expat din istorie numit la conducerea filialei locale a companiei.

Noul director general al Microsoft Romania, Ronald Binkofski, vine din echipa poloneza a aceleiasi companii, unde a petrecut cinci ani in functii precum developer & platform evangelism lead si director de marketing, business si operatiuni. Binkofski este absolvent al Facultatii de Matematica Aplicata a Universitatii Iagellonice din Cracovia si a urmat o specializare in matematica la Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt.

Anul trecut, afacerile Microsoft Romania s-au cifrat la 29,7 de milioane de euro, in scadere usoara fata de nivelul de 29,8 de milioane de euro raportat pentru 2008.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/calin-tatomir-pleaca-de-la-conducerea-microsoft-7506877
7506877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.