Apple e in aer

Postat la 04 februarie 2008 41 afişări

La putin timp de la lansarea noului MacBook Air de la Apple zeci de unitati au fost prezentate la Moscone Center din San Francisco. Noile Mac-uri ultra subtiri au fost prezentate clientilor de catre angajatii Apple, imbracati toti in tricouri negre. Fanii companiei au venit la San Francisco pentru a admira si pentru a testa produsul, ca apoi sa-l comenteze si sa-l analizeze.

MacBook-ul Air are un invelis din aluminiu si pare masiv cand te uiti la el, desi cantareste mai putin de 1,5 kg. "Pot sa-l arunc pe jos?", nu este o intrebare grea pentru angajatii Apple. Este adevarat ca MacBook-urile Air nu au fost gandite ca modelele dure de la Panasonic, dar oficialii companiei spun despre el ca, desi este cel mai subtire notebook din lume (in cele mai subtiri dimensiuni nu trece de 0,4 cm, iar in cele mai "generoase" masoara 1,91 cm), produsul este si foarte rezistent datorita carcasei de aluminiu. Insa multi dintre fanii Mac-urilor care s-au adunat la Moscone Center pentru a vedea MacBook-urile Air nu au fost interesati in mod expres de rezistenta acestor computere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
e,
in,
aer
/business-hi-tech/it/apple-e-in-aer-4074034
4074034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.