Cele mai inovatoare companii din România în 2023. SAMEDAY App

Postat la 25 martie 2024 20 afişări

Sameday a lansat recent o aplicaţie mobilă în urma unei investiţii de peste 1 milion de euro, atrăgând peste 500.000 de descărcări în 3 luni de la lansare. Aplicaţia oferă utilizatorilor un control extins asupra livrărilor realizate de Sameday, incluzând funcţii apreciate precum prelungirea termenului de păstrare în easybox şi urmărirea în timp real a traseului coletului, ceea ce a suscitat un interes semnificativ în rândul publicului.

Descrierea inovaţiei:

SAMEDAY App este o aplicaţie mobilă şi cel mai recent produs tehnologic integrat în ecosistemul Sameday, în a cărui lansare au fost implicate echipele Sameday şi Zitec.

Lansată în septembrie 2023, SAMEDAY App a devenit operaţională printr-o investiţie semnificativă, depăşind suma de 1 milion de euro. Până în noiembrie 2023, aplicaţia a fost descărcată de un număr de peste 500.000 de utilizatori. Conform cerinţelor şi aşteptărilor consumatorilor, aplicaţia Sameday oferă un grad crescut de control asupra procesului de livrare a comenzilor online, facilitând o experienţă lipsită de griji şi complicaţii. Una dintre funcţionalităţile extrem de apreciate ale aplicaţiei este prelungirea termenului de păstrare în easybox cu 24 de ore. Printre opţiunile preferate se numără informaţiile privind fereastra de livrare şi urmărirea în timp real a traseului coletului, care devin disponibile pentru livrările la adresă cu două ore înainte de livrare. Aceste aspecte au adunat un nivel semnificativ de interes, reflectat în preferinţele consumatorilor. Aplicaţia oferă, de asemenea, o flexibilitate sporită utilizatorilor. Aceştia pot redirecţiona coletul către o altă adresă sau către un easybox, opţiuni alese de către peste 8% dintre utilizatori. Mai mult, există posibilitatea de amânare a livrării cu până la cinci zile lucrătoare în Bucureşti şi două zile lucrătoare în restul ţării.

Printre funcţionalităţi se regăseşte şi posibilitatea de a salva adresele de livrare şi easyboxurile preferate, având acces la verificarea stării tuturor comenzilor Sameday şi a istoricului din ultimele 90 de zile. „În cadrul dezvoltării aplicaţiei, am avut în vedere eliminarea barierelor din procesul de cumpărături online. Astfel, clienţii care preferă plata la livrare pot comanda şi utiliza opţiunea de plată cu cardul direct în SAMEDAY App“, spun clienţii companiei.

Aplicaţia Sameday este îmbunătăţită continuu, iar cea mai nouă funcţionalitate este cea de trimitere a coletelor prin noul serviciu SAMEDAY easyway. Utilizatorii SAMEDAY App care doresc să trimită colete pot înregistra cereri de expediere şi pot alege easyboxul de încărcare a coletelor direct din aplicaţie.

Elementul de noutate:

SAMEDAY App oferă utilizatorilor posibilitatea de trimitere a coletelor, precum şi o gamă diversificată de opţiuni de livrare, inclusiv posibilitatea de a redirecţiona coletul către o altă adresă, un easybox, un vecin sau de a amâna livrarea cu până la cinci zile. Un aspect semnificativ al aplicaţiei este capacitatea de a monitoriza în timp real progresul livrării coletului, începând din momentul în care acesta intră în intervalul estimativ de livrare. În situaţia în care un utilizator nu poate să ridice coletul la timp de la easybox, aplicaţia oferă posibilitatea de a extinde termenul de păstrare în easybox cu 24 de ore, contra unui cost suplimentar.

Efectele inovaţiei:

Aplicaţia Sameday a revoluţionat piaţa de curierat din România prin intermediul unui design futurist, oferind flexibilitate în procesul de livrare a coletelor şi facilitând trimiterea acestora către cei dragi în doar câţiva paşi, de la un easybox la altul, prin intermediul easyway. „Considerăm că experienţa clienţilor cu aplicaţia noastră a ridicat standardele de interacţiune cu un brand de curierat şi a simplificat înţelegerea provocărilor asociate livrărilor. Prin intermediul inovaţiei, utilizatorii se simt mai conectaţi la noi, iar noi am facilitat procesul de livrare al produselor pe care aceştia le comandă”, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inovatie tehnica,
SAMEDAY App

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.