Primul catalog 200 cele mai puternice femei din business

Postat la 01 aprilie 2014 52 afişări

Business Magazin lansează catalogul dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri românesc.

Primul catalog 200 cele mai puternice femei din business

În economia globală mediul de business feminin s-a dezvoltat rapid. Şi economia României urmează acest trend în care femeile de business se bucură de vizibilitate crescută şi sunt mai active, au iniţiativă în afaceri şi reprezintă o concurentă din ce în ce mai mare într-o lume a bărbaţilor. În Romania, 39% din poziţiile de top management sunt ocupate de femei, 35% dintre afacerile mici sunt conduse de femei, iar 11% sunt deţinute exclusiv de femei.

 

Cele 200 de femei prezente în catalog au avut evoluţii spectaculoase în carieră, realizări pe măsura, iar eforturile lor s-au concretizat în afaceri construite sau ridicate la ordinul milioanelor de euro. Au vârste cuprinse între 27 şi 77 de ani, lucru care confirmă ca nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să-şi dovedească priceperea în afaceri şi să clădească o carieră de succes. 

 

Criteriile luate în calcul în prezentarea celor mai puternice 200 de femei din România sunt:  valoarea afacerii, notorietatea, gradul de implicare socială şi polivalenţa (colaborarea cu şcoli, cariera academică, cărţi scrise). Pentru că au demonstrat perseverenţă, profesionalism, curaj şi maximă implicare, ele au reuşit consolidarea unei cariere bazată pe dinamism, acţiune şi leadership.

 

De la an la an, numărul lor este tot mai mare, iar notorietatea şi aprecierea de care se bucură nu sunt altceva decât recunoaşterea valorii la purtător, un simbol pe care Business Magazin îl susţine şi îl sprijină permanent.

 

 


Catalogul este oferit gratuit abonaţilor Business Magazin şi poate fi achiziţionat din reţelele de distribuţie Inmedio şi Relay la preţul de 35 RON.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Urmărește Business Magazin

/bm-10-ani/primul-catalog-200-cele-mai-puternice-femei-din-business-12510857
12510857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.