CEO Vodafone: Multi romani inca nu-si imagineaza ce inseamna recesiunea

Postat la 01 februarie 2008 2 afişări

Mediul de business este in fata intrebarii vitale: se vor transmite sau nu turbulentele de pe piata valutara si bursiera in economie? Bursa a cazut iarasi ieri, iar Fitch a anuntat ca e gata sa ne scada ratingul

Inca un semnal privind deteriorarea perceptiei externe privind Romania: agentia europeana de evaluare Fitch a anuntat inrautatirea perspectivei de rating de tara de la stabila la negativa. Motivul invocat? Acelasi deficit extern, pe care analistii agentiei il vad majorat la niveluri "deconcertant de mari, dupa standardele globale actuale sau istorice". Romania este tratata la pachet cu Bulgaria, Letonia si Estonia.

Anuntul Fitch a avut imediat efect pe piata valutara, cotatiile incepand sa urce iar spre 3,74 lei/euro dupa ce la inceputul zilei coborasera usor sub pragul de 3,70 lei/euro.

Click aici pentru a citi continuarea acestui articol.

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/ceo-vodafone-multi-romani-inca-nu-si-imagineaza-ce-inseamna-recesiunea-2359166
2359166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.