Ancheta DNA Nokia, activata dupa memoriul „cetateanului“ Paszkany

Postat la 20 martie 2008 10 afişări

Boc are informatii ca prin scandalul iscat de ancheta DNA se urmareste alungarea unor investitori mari din judet, pentru a fi atrasi in alte locuri din tara. Desi procurorii verifica tranzactii cu terenuri, la Oficiul de Cadastru Cluj n-a sosit nici o cerere din partea DNA

Interesul DNA pentru posibilele speculatii cu terenuri din jurul Nokia n-a aparut peste noapte. Ziarul „Gandul” se afla in posesia unor marturii conform carora procurorii DNA Bucuresti ce verifica licitatia pentru mall-ul din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, castigata de Iulius Grup, s-au referit, in timpul anchetei, la investitia companiei finlandeze, desi nu avea legatura cu cauza.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/articolul-zilei/gandul/ancheta-dna-nokia-activata-dupa-memoriul-cetateanului-paszkany-2468296
2468296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.