Vacanta in paradis (fiscal)

Postat la 07 aprilie 2009 19 afişări

In incercarea de a mentine la cote ridicate fluxul de milionari care calatoresc pe teritoriul sau, principatul Monaco lanseaza o oferta de vacanta exclusivista.

Initiativa, care apartine guvernului condus de Printul Albert de Monaco, se adreseaza numai celor cu averi de cel putin 30 de milioane de dolari. Potentialul client al vacantei exclusiviste nu trebuie sa fie numai ultrabogat, asa cum explica autoritatile, ci si influent, pentru a putea promova imaginea principatului in lume.

 

Cei selectati vor fi primi o invitatie din partea personalului diplomatic al principatului, insotita de un card special care le va deschide usile pretutindeni in Monaco. De pilda, daca posesorul acestui card intra intr-un magazin de lux apartinand unei firme precum Cartier sau Prada, personalul magazinului se va ocupa in exclusivitate de el, fara a mai servi si alti clienti.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
turism,
Monaco,
oferta turistica
/arta-si-societate/panorama/vacanta-in-paradis-fiscal-4175446
4175446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.