Puneti mana pe tigru

Postat la 17 ianuarie 2008 2 afişări

Un parc zoologic britanic ofera vizitatorilor posibilitatea de a hrani si mangaia tigrii, precum si alte animale pe care le are in grija.

Pentru suma de 160 de lire sterline, doritorii pot sa-l mangaie pe Rocky, un tigru siberiano-bengal in varsta de noua ani sau sa-i dea de mancare Narniei, o femela de tigru alb. Daca Rocky este descris ca un „gentleman” pentru comportamentul sau, Narniei nu prea ii place compania oamenilor, asa incat carnea ce ii este oferita trebuie tinuta cu grija langa barele custii pentru ca ea s-o poata apuca fara a se produce accidente. Parcul Paradise Wildlife din Hertfordshire ofera acces la hranitul si mangaiatul animalelor de doua ori pe zi, considerand ca nu este periculos pentru public. Pe langa tigri, vizitatorii mai pot hrani si atinge si leii, fiind insa instruiti, inainte de a intra in contact cu animalele, cum sa-si strecoare degetele printre ochiurile plasei custii, astfel incat sa reduca la minimum riscul unor muscaturi. Desi oficialii parcului sustin ca vizitatorii nu sunt in pericol, opozantii initiativei afirma ca un astfel de contact cu animalele este periculos si trebuie evitat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tendinte,
lifestyle,
panorama
/arta-si-societate/panorama/puneti-mana-pe-tigru-2338692
2338692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.