POZA ZILEI. Când erupţia vulcanică îţi topeşte pantofii

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 12 mai 2013 140 afişări

Fotograful american Miles Morgan, mare amator de pozat erupţii vulcanice, a început să ia la ochi astfel de evenimente în 2009, fără prea mare greutate, având în vedere că e de origine din Hawaii, tărâm cu activitate vulcanică bogată.

POZA ZILEI. Când erupţia vulcanică îţi topeşte pantofii

Morgan a mers până acolo încât, în dorinţa de a surprinde cât mai de aproape o erupţie de lavă, s-a apropiat periculos de mult de craterul vulcanului hawaiian Kilaeua, fără niciun echipament de protecţie. În cele din urmă, lava fierbinte a început să-i topească trepiedul şi pantofii, înainte să ajungă să-şi contureze compoziţia foto aşa cum ar fi dorit. "Mi-au atras atenţia mirosul trepiedului şi al pantofilor mei care se topeau", a scris Morgan pe contul lui din comunitatea virtuală 500px.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poza zilei,
eruptie,
vulcan,
fotograf,
lava,
hawaii,
kilauea
/arta-si-societate/panorama/poza-zilei-cand-eruptia-vulcanica-iti-topeste-pantofii-10871774
10871774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.