Nunta de lucru

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 decembrie 2023 24 afişări

Nunta de lucru

Posibilitatea de a avea un program de lucru hibrid sau de a lucra complet de unde doresc le permite unora să îmbine utilul cu plăcutul, spre bucuria hotelurilor care organizează sau la care se cazează cei care participă în calitate de invitaţi la nunţi în Statele Unite, scrie The New York Times.

Se constată astfel că multă lume preferă să vină mai devreme pentru o nuntă, fie ea organizată în oraşe mari ori în localităţi mai mici, departe de acestea, dar căutate de turişti, prelungind astfel timpul de şedere obişnuit pentru asemenea evenimente. Participanţii, fie ei invitaţi, fie membri ai familiilor mirilor, profită astfel de faptul că pot să-şi vadă de lucru fără a fi nevoiţi să-şi consume zilele de concediu,

petrecân­du-şi apoi serile cu familia sau prietenii înaintea nunţii. Cel mai bine poziţionate să profite de acest lucru sunt hotelurile sau alte structuri de cazare care au investit în amenajarea unor spaţii în care turiştii pot să stea să lucreze şi în conexiuni mai bune la internet pentru cei care căutau izolarea necesară în pandemie. Acestea înregistrează acum o creştere a numărului de participanţi la nunţi care nu vin doar pentru weekendul în care sunt programate acestea, ci de la mijlocul sau chiar începutul săptămânii, şi chiar au început să se promoveze şi ca destinaţie din care se poate lucra de la distanţă atunci când le vin potenţiali clienţi care studiază piaţa în vederea nunţii lor.

O şedere mai lungă a oaspeţilor nu e profitabilă doar pentru hoteluri, ci şi pentru firmele specializate în organizarea de nunţi, acestea fiind solicitate să găsească activităţi de grup pentru mai mulţi oameni ca înainte pentru a da posibilitatea celor care nu au un program strict să se mai şi relaxeze în zilele de lucru. În plus, invitaţii ajung să se cunoască mai bine şi eventual să ţină legătura şi după evenimentul la care au luat parte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nunta,
hoteluri,
invitati,
organizare,
turisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.