Într-un moment greu pentru multă lume, o artistă japoneză, Chiharu Shiota, a propus o soluţie prin care să le ofere oamenilor speranţa că va fi mai bine

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 20 aprilie 2021 48 afişări

Într-un moment greu pentru multă lume, o artistă japoneză, Chiharu Shiota, a propus o soluţie prin care să le ofere oamenilor speranţa că va fi mai bine

Într-un moment greu pentru multă lume, o artistă japoneză, Chiharu Shiota, a propus o soluţie prin care să le ofere oamenilor speranţa că va fi mai bine.

Aceasta a solicitat oamenilor din toată lumea scrisori în care să vorbească despre speranţele lor despre viitor, realizând apoi o instalaţie de artă care constă din 10.000 de astfel de scrisori scrise pe hârtie roşie şi atârnate de fire de aceeaşi culoare în spaţiul expoziţional.

Locul ales pentru instalaţia de artă a fost König Galerie din Berlin, dar, cum galeria nu a putut fi vizitată o perioadă din cauza restricţiilor impuse de pandemie, Chiharu Shiota a invitat prieteni artişti, muzicieni sau dansatori care să ofere mici spectacole în sala în care se afla expusă instalaţia de artă, spectacole transmise online în timp ce se desfăşurau.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.