Decoraţiuni cu artişti de casă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 decembrie 2023 42 afişări

Decoraţiuni cu artişti de casă

În dorinţa de a-şi personaliza cât mai mult decorul caselor, proprietarii recurg la opţiuni cum ar fi tapetul creat de un designer cât mai cunoscut sau, mai nou, angajează artişti pentru a le picta un perete sau mai mulţi, scrie The Telegraph.

Se preferă colaborarea cu artişti pentru camerele copiilor, în speranţa că picturile murale le vor stimula micuţilor imaginaţia, dar tendinţa s-a extins şi la spaţiile utilizate de adulţi, ca sufrageria unde aceştia primesc oaspeţi la cină sau dormitoarele ori chiar băile şi bucătăriile. Unii clienţi le cer artiştilor să le picteze şi anumite piese de mobilier, printre care dulapurile ori paturile sau peretele în dreptul căruia se află şemineul, care trebuie şi el inclus în pictura aleasă. Preţurile variază în funcţie de complexitatea lucrării şi gradul de personalizare, existând modele mai simple care pot fi standardizate, fiind astfel mai ieftine, şi picturi create special pentru clientul care le-a solicitat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artisti,
tablouri,
decoratiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.