De ce ajung articolele vestimentare şi accesoriile produse de diverse companii din industria modei în cantitate mare la gunoi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 octombrie 2021 160 afişări

Articolele vestimentare şi accesoriile produse de diverse companii din industria modei ajung, nu de puţine ori, în cantitate mare la gunoi. Ca să evite acest lucru, o serie de întreprinzători au găsit o soluţie, care, pentru moment, pare să funcţioneze: surprizele. Mai precis, companiile lor, ca Scarce, Heat sau Hybe, preiau haine şi accesorii de lux pe care le oferă pe site-uri dedicate după ce le-au ambalat în cutii-surpriză, clienţii neştiind ce anume vor primi, scrie Financial Times. 

Avantajul în cazul clienţilor este că preţul normal al produselor care ajung la ei este mereu mai mare decât cel plătit pentru achiziţionarea lor la cutie. Ca să trezească interesul potenţialilor cumpărători, companiile au apelat, printre altele, la YouTube, folosindu-se de popularitatea clipurilor de tip „unboxing”, în care diverse persoane se filmează desfăcând cutii cu produse.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.