Cum a scăpat de eutanasiere Beyonce, cel mai mic câine din lume (VIDEO)

Postat la 24 martie 2012 367 afişări

Un căţel de 110 grame, mai mic decât un iPhone, a devenit vedetă mediatică în SUA, după ce canalul ABC a difuzat povestea salvării lui de către o fundaţie din California pentru protecţia animalelor.

Căţeaua gestantă Casey, mama lui Beyonce, a fost abandonată de stăpânii ei în San Bernardino, California, apoi recuperată de organizaţia locală pentru controlul animalelor fără stăpân, care a programat-o pentru eutanasiere, împreună cu cei cinci pui nenăscuţi, dintre care unul era "anormal de mic", aşa cum a reieşit la controlul cu ultrasunete.

Grace Foundation, o fundaţie pentru protecţia animalelor, a decis să se implice însă şi să preia căţeaua, care a fătat la 8 martie cei cinci pui. Cel mai mic, o căţeluşă de dimensiunea unei cărţi de vizită - pe care personalul de la Grace a numit-o Beyonce, inspiraţi de cântecul "Survivor" al acesteia - nu respira şi nu avea puls cardiac, însă veterinarii fundaţiei au reuşit s-o salveze. "Beth DiCaprio, directoarea fundaţiei, i-a făcut ea însăşi respiraţie gură la gură", a declarat pentru ABC News o reprezentantă a Grace Foundation, fericită că animalul a supravieţuit.

În circa şase săptămâni, Casey şi cei cinci pui, inclusiv Beyonce, vor fi daţi spre adopţie. Fundaţia a notificat deja Cartea Recordurilor Guinness, considerând că Beyonce poate figura ca deţinătoare a recordului pentru cel mai mic câine din lume.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/cum-a-scapat-de-eutanasiere-beyonce-cel-mai-mic-caine-din-lume-video-9434468
9434468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.