Ce preferinţe culinare au tinerii din Generaţia Z şi în ce moduri nonconformiste consumă acest aliment de lux

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 octombrie 2023 92 afişări

Ce preferinţe culinare au tinerii din Generaţia Z şi în ce moduri nonconformiste consumă acest aliment de lux

După pâinea prăjită cu avocado, Generaţia Z trece la o altă delicatesă: caviarul, scrie The Telegraph. Acesta este însă servit mai pe gustul tinerilor, fie pe dosul palmei, ca la un festival culinar organizat de un bucătar cu stele Michelin, fie cu diverse preparate sau chiar în deserturi. Generaţia Z preferă caviarul în sushi, alături de chipsuri şi chiar pe pizza, atrasă în parte şi de faptul că acesta se numără printre puţinele luxuri sănătoase datorită compoziţiei sale, experienţa degustării de caviar fiind promovată şi pe diverse reţele sociale de unde se inspiră membrii Generaţiei Z.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GASTRONOMIE,
bucatar,
michelin,
retele sociale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.