Arta rurală

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 octombrie 2021 44 afişări

După ce şi-au construit casa mult visată într-o zonă rurală din New Hampshire, un om de afaceri din Boston şi soţia sa au avut ideea de a înfrumuseţa terenul rămas liber cu opere de artă gândite să fie expuse afară.

Astfel a apărut Alnoba, un veritabil parc de artă ai cărui proprietari au hotărât să-l deschidă publicului interesat să admire lucrările, scrie Boston Globe. Vizitatorii pot, fie să vadă toate lucrările existente, fie să se concentreze pe cele care aparţin unui artist anume. Operele expuse sunt confecţionate din crenguţe de copaci, piatră ori metal, printre ele numărându-se nişte capete enorme de om realizate din plasă metalică, una care închipuie un adăpost din bolovani sau una din ramuri de salcie şi sălcii tinere împletite.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.