Aceşti fotografi minunaţi şi maşinile lor zburătoare (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 03 februarie 2013 34 afişări

Fascinaţia pentru urmăririle ca-n filme poate da naştere unei adevărate pasiuni, scrie New York Times. Aşa s-a întâmplat în cazul unui fotograf american, Matthew Porter, ale cărui lucrări amintesc de urmăririle nebuneşti cu maşini de pe marele ecran.

Mai precis, fotograful cumpără machete cât mai bine realizate ale unor modele de maşini din anii şaizeci şi şaptezeci pe care le fotografiază suspendate de nişte fire, după care suprapune imaginea peste peisaje urbane, astfel încât maşinile par surprinse în zbor, întocmai ca în filme.

Aceşti fotografi minunaţi şi maşinile lor zburătoare (GALERIE FOTO)

Lucrările sale, deşi nu au făcut încă obiectul unei expoziţii, se bucură de succes, vânzându-se pentru sume cuprinse între opt şi zece mii de dolari celor care se înscriu din timp pe o listă de aşteptare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotografii,
masini,
Matthew Porter,
machete
/arta-si-societate/panorama/acesti-fotografi-minunati-si-masinile-lor-zburatoare-galerie-foto-10539637
10539637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.