Acasă la bar

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 iulie 2023 43 afişări

Acasă la bar

Dacă unii au stat mai mult acasă în ultimii ani şi au profitat de moment ca să-şi mai înfrumuseţeze locuinţa, în Statele Unite ale Americii a apărut o nouă modă în vremea restricţiilor, care s-a păstrat şi după eliminarea lor: barul casnic. Acesta nu este însă amplasat în interior, ci în spatele casei, fie legat de o anexă acesteia, fie construit special, scrie Wall Street Journal.

Există baruri mai ieftine (câteva mii de dolari) care se pot cumpăra online şi asambla de către clienţi, după cum există şi unele mai scumpe, care se asamblează de către specialişti în curtea clientului. În funcţie de locul disponibil, barul din curte poate fi prevăzut doar cu tejghea şi scaune sau mai are loc şi pentru ceva cum ar fi un televizor. Se poate apela chiar la un arhitect sau un designer în cazul în care se doreşte un bar care să poată fi folosit de gazde pentru a-şi servi invitaţii la petreceri la piscină, caz în care clientul trebuie să scoată din buzunar cel puţin 50.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bar,
clienti,
curte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.