Ultima modă: telefoanele retro

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 septembrie 2014 263 afişări

Considerate depăşite după răspândirea telefoanelor mobile, telefoanele fixe clasice câştigă teren ca obiecte decorative în SUA, scrie Wall Street Journal.

Ultima modă: telefoanele retro

Decoratorii de interioare susţin că vechile aparate telefonice cu disc sau butoane, vesel colorate sau sobre, dau o notă de eleganţă aparte încăperilor unde se află, motiv pentru care sunt căutate de oameni de afaceri, creatori de modă sau comercianţi de opere de artă.

Unii clienţi caută telefoane vechi, de bachelită, din perioada Art Deco, atent recondiţionate, sau ceva mai noi, din anii ’60-‘70 ori unele care să semene cu aparatele din anumite filme de altădată şi recunosc că le face mai mare plăcere să le folosească pe acestea decât telefoanele mobile moderne, în parte şi datorită calităţii mai bune a acusticii convorbirilor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ultima-moda-telefoanele-retro-13218669
13218669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.