Aroganţă de copil bogat ? „Sunt cea mai muncitoare persoană de 23 de ani de pe Pământ”

Autor: Georgiana Călin Postat la 19 ianuarie 2017 2532 afişări

Ca majoritatea tinerilor de circa 20 de ani ce lucrează de la vârste fragede, Ariana Grande consideră că munceşte mult prea mult. Cântăreaţa ce are un număr de peste 94 de milioane de followeri pe Instagram se consideră „cea mai muncitoare persoană în vârstă de 23 de ani de pe Pământ”.

Ariana Grande a postat o fotografie cu ea purtând tocuri, skinny jeans şi o haină de puf oversize şi având la descriere „când eşti drăguţă dar şi cea mai muncitoare persoană în vârstă de 23 de ani de pe Pământ”. Mulţi dintre cei 22.000 de comentatori de pe Instagram au acuzat-o de aroganţă şi de invaliditatea afirmaţiei.

Unul dintre aceştia chiar au afirmat: „Glumeşti? Aş spune că un chirurg, un soldat sau un om de ştiinţă ... tocmai mi-am pierdut tot respectul pentru ea (nu că aş fi avut prea mult).” Altul a adăugat: „când eşti drăguţă, dar şi cea mai aiurită persoană de 23 de ani de pe Pământ”.

Un utilizator de pe Twitter a editat o fotografie, alipind o poză cu Ariana dansând (căreia i-a scris numele greşit) şi un grup de femei ce cărau lemne cu spatele. „Ariola muncind din greu vs adevăratele fete muncitoare”.

Ariana Grande a fost surprinsă la câteva ocaţii în timp ce bodyguard-ul său o transporta pe braţe. De asemenea, a postat ea însăşi o astfel de fotografie, motivând în descriere că are diverse răni din cauza show-ului pe care tocmai în susţinuse. „Tu nici măcar nu mergi singură”, i-a reproşat un follower printr-un comentariu.

Un alt follower i-a comentat „Draga mea, îmi place vocea ta, dar eu deja am trei joburi la 23 de ani. Două pentru a mă descura şi celălalt pentru a-mi construi cariera. Nu am dormit de ani! Şi pe deasupra am şi şcoală!”. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.