Sucu vs. Sucu

Postat la 28 mai 2006 44 afişări

Dupa ce au pus bazele celei mai mari afaceri cu mobila de pe piata romaneasca, fondatorii Mobexpert, Dan si Camelia Sucu, isi vor concentra atentia spre directii de business diferite.

Dan Sucu va ramane actionarul majoritar al Mobexpert, in timp ce Camelia Sucu, fosta sa sotie, va intra in afaceri imobiliare si in industria serviciilor medicale private. Potrivit ZF, Camelia Sucu, de profesie medic, este in negocieri pentru vanzarea unui pachet de 40% din actiunile Mobexpert, de afacere fiind interesati 4 investitori institutionali straini, tranzactie in urma careia ar putea obtine circa 50 milioane de euro, potrivit estimarilor unor consultanti in sectorul de fuziuni si achizitii. Camelia Sucu, care ar putea deveni cea mai bogata femeie din Romania in urma acestei tranzactii, va pastra controlul diviziei de mobilier de lux Class a Mobexpert, unde detine 60% din actiuni. Dan Sucu, actionarul majoritar al grupului, spune ca nu este interesat de achizitia pachetului de actiuni detinut de fosta sa sotie. Dan si Camelia Sucu, fondatorii grupului, sunt intr-un proces de divort demarat in urma cu doi ani. Mobexpert nu este singura companie ai carei actionari au trecut printr-un proces de divort. Anca Vlad, fondatorul companiei de distributie de medicamente Fildas, a divortat de sotul sau, acesta contestand hotararea la Tribunalul Bucuresti, potrivit presei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sucu,
vs.,
Sucu
/arta-si-societate/lifestyle/sucu-vs-sucu-4073143
4073143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.