Se poartă acum: bijuteriile colorate şi pietrele preţioase fistichii (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 20 octombrie 2013 515 afişări

După ce ani de zile firmele din domeniul giuvaergeriei de lux au propus în principal alb de diamant completat de rubine, safire şi smaralde, în ultima vreme paleta coloristică pare să se fi extins, scrie The Telegraph.

Se poartă combinaţii de pietre preţioase sau semipreţioase ori nuanţe mai surprinzătoare ale pietrelor clasice, cum ar fi inele cu turcoaze, diamante şi rubelite ca la Van Cleef & Appels, ori cu diamante galbene şi safire portocalii şi chihlimbar care închipuie fructe ca la Maxim Voznesensky.

Se poartă bijuteriile colorate (GALERIE FOTO)

Se încearcă şi noi modalităţi de şlefuire ori se apelează la diamante pentru a pune în valoare pietre mai puţin nobile, precum kunţitul sau se merge până la căutarea unor nuanţe rare, ca în cazul casei Louis Vuitton care şi-a trimis specialiştii să caute spineli în diverse locuri de pe glob.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/arta-si-societate/lifestyle/se-poarta-acum-bijuteriile-colorate-si-pietrele-pretioase-fistichii-galerie-foto-11543141
11543141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.