Şapte tinere conving milioane de clienţi de pe toate continentele să plătească peste 6 miliarde de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 decembrie 2014 2936 afişări

Şapte tinere conving milioane de clienţi de pe toate continentele să plătească peste 6 miliarde de dolari

Prezentarea de modă a Victoria's Secret are loc astăzi la Londra, iar show-ul reprezintă principalul motor din spatele vânzărilor de lenjerie de peste 6 miliarde de dolari anual.

Chiar dacă prezentarea va fi susţinută de 47 de modele, doar o parte ies în evidenţă. Este vorba despre cei şapte "îngeri" despre care compania consideră că pot aduce mai mulţi clienţi. În trecut, printre cele şapte modele s-au numărat Miranda Kerr sau Erin Heatherton; iată lista de acest an a celor de la Victoria's Secret, scriu cei de la Business Insider.

Lily Aldridge are 29 de ani şi a început ca model pentru Abercrombie&Fitch. Este al cincilea an în care participă la prezentarea de modă. Bruneta este căsătorită cu solistul de la Kings of Leon şi mamă a doi copii.

Candice Swanepoel are 25 de ani şi este originară din Africa de Sud. Anul trecut ea a fost cea care a purtat Fantasy Bra, una din piesele de rezistenţă a celor de la Victoria's Secret. Mulţi consideră că Swanepoel este imaginea de viitor a companiei.

Behati Prinsloo lucrează alături de companie din 2007. Tânăra are 25 de ani şi este căsătorită cu Adam Levine, solistul trupei Maroon 5.

Alessandra Ambrosio este, la 33 de ani, o veterană a show-urilor Victoria's Secret. Ea s-a alăturat companiei în 2004 şi are doi copii.

Adriana Lima, originară din Brazilia, are 33 de ani şi lucrează din 1999 ca model. În 2014, ea a fost al doilea cel mai bine plătit model din lume, cu încasări de peste 8 milioane de dolari.

Doutzen Kroes este un model de 29 de ani din Olanda şi lucrează cu Victoria's Secret din 2008. Ea a mai realizat campanii pentru L'Oreal şi Tiffany&Co.

Karlie Kloss are 22 de ani şi este relatativ necunoscută. Tânăra este o fostă balerină care îşi doreşte să urmeze, într-o bună zi, cursurile de la Harvard.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/sapte-tinere-conving-milioane-de-clienti-de-pe-toate-continentele-sa-plateasca-peste-6-miliarde-de-dolari-13691368
13691368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.