Putin rock, ceva boem...

Postat la 30 iunie 2008 20 afişări

Cariera Gabrielei Lungu, managing partner la agentia de consultanta in PR The Practice, a avut intotdeauna legatura cu sfera comunicarii. A debutat ca jurnalist, a fost copywriter intr-o agentie de comunicare, la 26 de ani a devenit executive director la Ogilvy PR, iar in 2006 si-a infiintat propria companie de consultanta in PR, in parteneriat cu grupul de comunicare Leo Burnett.

Managerul a depasit perioada costumelor business asortate la camasi scrobite si fuste drepte. "Credeam ca astfel imi conving mai bine clientii. Intre timp am invatat sa imi impun parerile chiar si intr-o bluza larga, jeansi si balerini. Tot cu timpul am invatat sa fiu mai curajoasa in alaturari, sa explorez mai mult, sa accesorizez."

Iar imaginea personala este la fel de creativa precum domeniul in care lucreaza. "Stilul meu este eclectic, destul de neconventional, putin flirty, putin glam si - in functie de stare ? cateodata rock, cateodata boem, romantic... Oricum, dar nu clasic!"

Profesia de consultant in PR, care are legatura cu dezvoltarea brandurilor, si-a pus amprenta si asupra imaginii Gabrielei Lungu. "M-a invatat sa respect si sa apreciez notiunea de brand. Imi plac lucrurile diferite, cu personalitati bine definite, care spun mai mult decat functionalitate, care reprezinta ceva. Imi place curajul ideilor, iubesc iconurile si sunt neingaduitoare cu fake-urile."

Gabriela spune ca are o pasiune pentru accesorii - pantofi, genti, curele, bijuterii ? nenumarate, variate si de buna calitate. "Cei mai multi bani ii dau pe genti ? nu ma pot abtine. Am o colectie deja frumoasa care include modele iconice de la Chloe, Dior... Cea mai scumpa dintre ele este o geanta Louis Vuitton (Heartbreak din colectia Richard Prince "monogram jokes"), abia achizitionata la lansarea magazinului din Romania. Iar la pantofi iubesc brand-urile Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Dior. Dar nu ma dau la o parte sa cumpar si de la Aldo sau Nine West."

Tinuta preferata din aceasta vara consta in "suprapunerea de doua tricouri Maje ? unul alb si altul larg de culoarea pielii bronzate, jeansi albi cropped, sandale-gheata bej de piele intoarsa, curea din sfoara, geanta uriasa LV cu aer vintage si neaparat ochelari de soare Ray-Ban". Iar obiectul vestimentar pe care l-ar purta oricand este rochia, "pentru ca este atat de feminina si reprezinta o tinuta in sine, scapandu-ma dimineata devreme de grija potrivirii hainelor".

Cand vine vorba de branduri preferate, Gabriela Lungu mentioneaza doua din Franta (Cotelac si Maje) si unul american (DKNY). "Pe primele le-am descoperit din intamplare in urma cu cativa ani, mergand pe strazi prin Paris. Pe cel din urma am ajuns sa-l iubesc folosind de vreo 5-6 ani parfumul cu acelasi nume (singurul meu parfum). Ma mai imbrac insa si de la Stefanel sau Zara. Top-uri deosebite, care merg cu jeans, imi iau de la Bebe, iar jeansii de la Miss Sixty sau Guess. Cizme si ghete cool ? doar de la Diesel. Iar in vacante, nu stiu ce m-as face fara Converse sau Camper." Gabriela Lungu sustine terapia prin shopping, despre care spune ca, in cazul ei, functioneaza chiar si in cazul cumparaturilor facute pentru o alta persoana, pentru ca ceea ce relaxeaza este alegerea hainelor, nu achizitia in sine.

In ultimii patru ani, mai ales ca imbina utilul cu placutul, cumparaturile le face din strainatate. "Merg de 2 ori pe an la Paris si de anul trecut si la NewYork o data pe an. Cu drag insa cumpar si din mall-urile de la noi ? Plaza si noul Baneasa Shopping City sunt foarte ofertante." Desi spune ca incearca sa nu se ataseze foarte tare de haine, atunci cand este intrebata despre lucrurile vechi de care nu se poate desparti, Lungu mentioneaza o pereche de pantaloni negri din piele cumparati acum 10 ani. "Nu ma despart de ei in ruptul capului si am grija sa-i si imbrac macar o data pe an."

Obiectul vestimentar care i-a marcat trecutul e legat de unul dintre cele mai importante premii castigate de The Practice, trofeul de Platina pentru "Cel mai bun program de relatii publice al anului" la SABRE Awards 2008. "Rochia este din matase groasa albastru electric si am purtat-o la Gala SABRE Awards de la Venetia de acum cateva saptamani. O sa sune ciudat, dar inainte de gala eu chiar m-am visat pe scena, luand un premiu ? si eram imbracata cu rochia aceasta albastra! Era cat pe ce sa nu o iau pentru Gala

si sa ma imbrac in altceva mai putin colorat, dar mi-am adus aminte de vis! Mi-am zis ca o sa-mi aduca noroc ? si... chiar cred ca mi-a adus!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Putin,
rock,
,
ceva,
boem...
/arta-si-societate/lifestyle/putin-rock-ceva-boem-4074257
4074257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.