Praf de preţ

Postat la 11 aprilie 2022 27 afişări

Praf de preţ

Praful poate aduce bani frumoşi, cu condiţia să nu fie de pe Pământ, după cum se vede din interesul pentru praf selenar de care profită casele de licitaţii. Bineînţeles, nu oricare praf,  ci mostra culeasă de pe Lună în 1969 de către Neil Armstrong în timpul misiunii Apollo 11.

Aceasta va fi scoasă la licitaţie printre alte obiecte legate de explorarea spaţiului la mijlocul lunii aprilie la New York de către casa Bonham’s. Praful selenar se află în recipientul în care l-a pus NASA cu mulţi ani în urmă şi a fost deja vândut la licitaţie de câteva ori, ultima oară prin intermediul Sotheby’s pentru 1,8 milioane de dolari în 2017, scrie Wall Street Journal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LICITAŢII,
artă,
praf,
Neil Armstrong,
Apollo 11

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.