Personaje reale in jocurile pe PC

Postat la 26 februarie 2007 46 afişări

Dezvoltatorii de jocuri au anuntat ca, in cel mult doi ani de zile, personajele intalnite in jocurile pe calculator vor avea fete umane si vor parea "rupte" din viata reala. Pana in prezent dezvoltatorii nu au reusit sa creeze personaje cu fete foto-realistice si expresive. Acest supra-realism, in care personajele umane arata foarte convingatoare, a fost vazut ca un pas destul de slab facut de programatorii de jocuri de cativa ani incoace. Dar cu metodele de capturare a miscarilor si gesturilor - prin care computerele citesc senzorii care monitorizeaza miscarile unui actor - care sunt imediat perfectionate, nu va mai trece mult timp pana cand supra-realismul va face parte din lumea jocurilor.

Pentru dezvoltatori, aceasta tendinta spre personaje supra-realistice, insotite de scenarii si interpretari mai bune, vor crea o noua dimensiune a emotiei in joc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Personaje,
reale,
in,
jocurile,
pe,
PC
/arta-si-societate/lifestyle/personaje-reale-in-jocurile-pe-pc-4073629
4073629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.