Multimilionari fara diploma de Bac (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 23 iulie 2011 155 afişări

In timp ce unii fac cat mai multe facultati pentru a avea un salariu bun si a avansa din punct de vedere profesional, o parte dintre cei mai de succes antreprenori ai lumii nici nu au terminat liceul, insa detin averi de milioane de dolari.

Indiferent ca este vorba de actori, cantareti, oameni de afaceri sau fotomodele, o parte din milionarii lumi nu au terminat liceul. Un bun exemplu este Francois Pinault. Cu un portofoliu de companii precum casa de licitatii Christie's, Gucci, Samsonite si Puma, este greu de crezut ca al treilea cel mai bogat om din Franta a renuntat la scoala pentru a-l ajuta pe tatal sau la moara pe care familia o avea. Motivul pentru care a renuntat la scoala: colegii lui de clasa radeau de faptul ca e sarac. Socrul Salmei Hayek are in prezent o avere de 8,7 miliarde de dolari.

Nici Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin din lume, nu a terminat liceul. Cand avea 14 ani, o "vanatoare de modele" a descoperit-o intr-un mall din Brazilia. In 1996, Gisele Bundchen a debutat la Saptamana Modei din New York City. Cel mai bine platit model din lume are o avere estimata la 150 de milioane de dolari si are contracte cu Versace, Dior si alte companii. Ea si-a lansat o linie de sandale numita Ipanema by Gisele.

Si Robert De Niro, unul dintre cei mai populari actori din lume, a renuntat la scoala inainte de a implini 17 ani. Actorul care a castigat Oscarul de doua ori a studiat insa la Studioul de Actorie al lui Lee Strasberg si la Stella Adler Conservatory. Cu toate ca nu are bacul luat, De Niro detine studioul de film TriBeCa si mai multe restaurante in New York.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/multimilionari-fara-diploma-de-bac-galerie-foto-8515733
8515733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.