Moda sezonului de primăvară-vară 2014: variaţiuni pe o temă de blugi (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 20 aprilie 2014 355 afişări

Creaţi ca o ţinută rezistentă şi comodă pentru muncitori, blugii n-au scăpat atenţiei creatorilor de modă, care şi-au îndreptat atenţia asupra lor şi în sezonul primăvară/vară 2014.

Sursa de inspiraţie o reprezintă jeanşii albaştri clasici, cărora fiecare creator le-a dat diverse interpretări, jucându-se cu materialul până la realizarea unor ţinute pretenţioase cu preţuri pe măsură, scrie The Independent.

Junya Watanabe a realizat jeanşi cu aspect peticit, folosind bucăţi de materiale colorate, Marques'Almeida a optat pentru jeanşi zdrenţuiţi şi tăiaţi, în timp ce Marc Jacobs a fost ceva mai îndrăzneţ cu ultima sa colecţie creată pentru casa Louis Vuitton, aplicând pe denimul jeanşilor bucăţi de jais (o varietate de antracit), atât de populară în epoca victoriană, ba chiar nesfiindu-se să combine jeanşii cu rochii de voal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blugi,
moda,
primavara,
vara,
sezon,
colectie,
denim,
rochii,
case de moda,
lux
/arta-si-societate/lifestyle/moda-sezonului-de-primavara-vara-2014-variatiuni-pe-o-tema-de-blugi-galerie-foto-12497153
12497153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.