Lecţie de bun gust. Un apartament care are pereţii, mobila şi chiar colacul closetului acoperiţi cu aur este scos la vânzare - GALERIE FOTO

Postat la 29 martie 2016 3369 afişări

Apartamentul strălucitor cu pereţii de aur se află la în oraşul Magadan din nord-estul Rusiei şi se vinde cu 6.5 milioane de ruble, adică 67.000 de lire sterline.

Agentul imobiliar şi-a descris clientul, proprietarul apartamentului, ca fiind un om de afaceri ce călătoreşte în jurul lumii şi este un iubitor al artei (evident).

"Proprietarii sunt intelectuali. Călătoresc în jurul lumii şi aduc obiecte ornamentale exotice din călătoriile lor", a spus el.

Preţul este cam mare, chiar şi pentru un apartament de aur, având în vedere zona şi starea economică. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/lectie-de-bun-gust-un-apartament-care-are-peretii-mobila-si-chiar-colacul-closetului-acoperiti-cu-aur-este-scos-la-vanzare-galerie-foto-15166265
15166265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.