Intre stilul eclectic si influentele vintage

Postat la 07 aprilie 2008 85 afişări

Adina Sorescu, managing director la agentia de publicitate DDB, se inspira din eleganta englezilor si din xtravaganta publicitarilor atunci cand vine vorba de stilul personal.

Stilul managerului a evoluat in acelasi timp cu ascensiunea in business. Absolventa de filozofie, Adina Sorescu spune ca "un moment marcant in ceea ce priveste imaginea proprie a fost acum 7-8 ani, cand lucram la Orange si vizitam Londra foarte des. Am invatat atunci sa fiu mai relaxata in stilul vestimentar, sa caut elemente care ma fac sa ma simt bine si acest lucru aduce automat dupa sine si sentimentul de eleganta. In plus am norocul sa lucrez in advertising, un domeniu in care extravagantele sunt uneori chiar binevenite".

Managerul isi descrie imaginea ca fiind clasica si spune ca singura schimbare recenta de stil a fost in ceea ce priveste lungimea si culoarea parului. "Sa nu se inteleaga prin aceasta ca sunt adepta deux-piece-urilor si a pantofilor cu toc, pentru ca nu cred ca am mai mult de patru sau cinci costume ca atare. Este vorba de o anumita combinatie a hainelor care trage spre clasic, chiar daca adaug si un element considerat trasnit, adica ceva de genul unei bluze de la Fornarina sau Pepe Jeans la un pantalon clasic negru."

Apropo de pantaloni negri, ea spune ca are in garderoba peste 30 de perechi. "Pantalonul negru ar fi eterna piesa de rezistenta din garderoba mea. Mereu am cate unul preferat, pe care il port pana la epuizare (din pacate sufar de aceasta boala, tind sa port prea mult un articol care imi place). De exemplu, pantalonul negru favorit in prezent este unul Donna Karan de catifea, croiala simpla de jeans."

Managerul de la DDB spune ca DKNY este brandul de top in lista personala de preferinte. "Si probabil imi place foarte mult pentru ca este in esenta clasic contemporan, are o anume eleganta care nu epateaza si care este confortabila in acelasi timp. Si stiu un magazin Donna Karan pe Old Bond Street in Londra unde pot sa stau ore in sir."

Cat despre tinuta preferata, ea spune ca, exceptand pantalonul negru purtat cu diverse bluze sau sacouri, ii plac rochiile vintage ale lui Diane von Furstenberg. "Si mai am cateva sacouri de catifea de la Gap, noroc ca se poarta inca, pentru ca nu ma pot desparti de ele."

Cand vine vorba de cumparaturi, Sorescu nu calatoreste special pentru a face shopping. "Nu merg la Londra la cumparaturi. Ma duc sa vad un anume spectacol, sa mananc la un anume restaurant, sa simt Londra, fac si cumparaturi daca sunt in dispozitie. Magazine de calitate sunt in multe orase, din multe tari... iar eu nu sunt sclava modei ca sa imi pun in agenda personala un shopping trimestrial - si asta poate fi un punct slab pentru mine."

Insa atunci cand ajunge in magazine, managerul de la DDB spune ca adesea este in cautarea rochiei negre perfecte. "Nu am gasit inca asa ceva... sau ceva in genul Avei Gardner, imi aduc aminte cu placere ce rochii si fuste frumoase si vaporoase avea."

Adina Sorescu se declara incantata de secolul in care traieste atunci cand vine vorba despre stilul vremurilor. "In ziua de azi, stilul eclectic si combinatiile de toate felurile, plus curentul vintage in orice, permit fiecarei femei sa se poarte frumos si la moda, asa cum isi doreste si cum se vede: mereu altfel, aceeasi in fiecare zi."

ADINA SORESCU

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Intre,
stilul,
eclectic,
si,
influentele,
vintage
/arta-si-societate/lifestyle/intre-stilul-eclectic-si-influentele-vintage-4074143
4074143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.