Descoperiri provocatoare despre modul în care adolescenţii folosesc tehnologia

Postat la 30 iunie 2016 470 afişări

Descoperiri provocatoare despre modul în care adolescenţii folosesc tehnologia

,,Social media ne distruge viaţa", a spus o fată din Los Angeles care nu mai suportă reţelele de socializare. Din declaraţiile fetei, reiese faptul că utilizatorii de social media nu pot renunţa să folosească reţelele sociale, deoarece ei simt că nu ar mai avea o viaţă după aceea.

Jurnalista Nancy Jo Sales a petrecut 30 de luni călătorind de-a lungul Statelor  Unite. Nancy a intervievat fete şi băieţi ca să afle cum este să creşti într-o lume saturată de social media.

Mai jos puteţi vedea câteva descoperilele provocatoare pe care le-a ilustrat Nancy Jo Sales în cartea sa:

  • 92 % dintre copiii americani au cel puţin o prezenţă online înainte de vârsta de doi ani.
  • Adolescenţii petrec până la unsprezece ore pe zi uitându-se la un ecran (fie că e vorba de telefon, tabletă sau computer).
  • Pew Research Center a constatat că 73 % dintre adolescenţii cu vârste cuprinse între treisprezece şi şaptesprezece deţin smartphone-uri.
  • Dintre aceştia, 92% folosesc un dispozitiv mobil pentru intra online în fiecare zi, iar 24% sunt online ,,aproape constant ".
  • Apple este numărul unu în vânzările de smartphone-uri în rândul adolescenţilor.
  • Copiii încep să se uite la filme pentru adulţi pe internet de la vârsta de 6 ani, în timp ce majoritatea adolescenţilor americani au urmărit astfel de filme înainte să împlinească 18 ani .
  • Înainte de modificarea politicii recente a Tinder, 7 % din cei 50 de milioane de utilizatori ai aplicaţiei ar fi adolescenţi cu vârste cuprinse între treisprezece şi şaptesprezece ani.  Pentru a utiliza aplicaţia trebuie să ai minim 18 ani.
  • În 2013, CDC a constatat că aproximativ 20 % din liceene consumă băuturi alcoolice.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/descoperiri-provocatoare-despre-modul-in-care-adolescentii-folosesc-tehnologia-15512896
15512896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.