De ce ajung magazinele să se concentreze pe un singur client

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 ianuarie 2017 113 afişări

De ce ajung magazinele să se concentreze pe un singur client

În încercarea de a se diferenţia de concurenţă, magazinele de modă masculină high-end aplică diferite strategii, cum ar fi aceea de a se concentra pe un singur tip de client, aşa cum procedează VK Nagrani din New York, scrie New York Times.

În cazul acestui magazin, principalii clienţi sunt cei care s-au ridicat singuri în industria financiară, nepermiţându‑şi să meargă la universităţi de top, şi care nu doresc nici să se îmbrace la fel ca restul lumii. Articolele vestimentare din acest magazin sunt aduse din Italia şi Peru şi sunt confecţionate în ediţie limitată şi numerotate, iar toate piesele pot fi combinate în diverse feluri pentru a putea fi purtate cât mai mult.

Majoritatea clienţilor ajung la VK Nagrani pe bază de programare, magazinul fiind destul de greu de găsit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.