De ce a ajuns una dintre fiicele lui Barack Obama să lucreze într-un fast-food

Postat la 24 iunie 2017 1154 afişări

Atunci când Barack Obama ocupa Biroul Oval, salariul său anual era de 400.000 de dolari. Averea familiei sale, calculcată de mai multe publicaţii americane la scurt timp după încheierea mandatului de preşedinte, se ridică la 200 de milioane de dolari.

De ce a ajuns una dintre fiicele lui Barack Obama să lucreze într-un fast-food

Ca principale surse de venit, putem aminti cărţile scrise de Barack Obama, drepturile de autor pentru mai multe filme care vor relata povestea sa dar şi cecurile pe care fostul preşedinte le încasează atunci când ţine un discurs.

După cum se vede, soţii Barack şi Michelle Obama au muncit pentru averea lor; aceleaşi idei încearcă acum să le insufle şi celor două fete, Sasha şi Malika.

Acesta este probabil motivul pentru care fiica lor de 16 ani a fost văzută lucrând la un restaurant Seafood Shack pe timpul verii. Şi chiar dacă agenţii secreţi se aflau la câţiva metri depărtare - Barack Obama era încă la Casa Albă vara trecută - Sasha nu pare să se bucure prea tare de jobul ei normal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
fast-food,
fiice,
birou,
ocupare,
salariu,
timp,
vara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.