Cum arată cele mai luxoase proprietăţi ale lui Donald Trump - GALERIE FOTO

Postat la 09 noiembrie 2016 14220 afişări

Donald Trump a început să facă afaceri în anii '60 şi de atunci numele său este asociat cu ideea de lux şi opulenţă. Casele în care a locuit de-a lungul timpului şi proprietăţile pe care le deţine sunt şi ele un exemplu grăitor al stilului de viaţă cu care s-a obişnuit Trump.

Şi-a început cariera în 1960, când a preluat un complex de apartamente din Cincinnati care fusese închis şi pe care l-a renovat şi transformat într-o afacere care i-a adus profit.

A continuat apoi să dezvolte afaceri imobiliare în Manhattan, iar astăzi noul preşedinte al Statelor Unite este cunoscut în toată lumea pentru vastul portofoliu imobiliar deţinut atât de companiile sale, cât şi de el, personal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.