Coşul transformat geantă de lux

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 aprilie 2017 58 afişări

După genţi mari sau mici, cu sau fără monogramă şi siglă de firmă la vedere, cu sau fără accesorii de blăniţă, a venit rândul genţilor inspirate de coşuri, scrie The Independent, aşa cum o arată diverse colecţii de la Tory Burch, Charlotte Olympia ori Dolce & Gabbana.

Coşul transformat geantă de lux

Iniţial impuse în modă în anii ’70 graţie actriţei şi cântăreţei Jane Birkin, aceste genţi revin în atenţie. Fie simple, mai apropiate de coşuri, fie modele bordate cu piele de şarpe ori cu baiere sub formă de lanţ, genţile-coş se potrivesc la o gamă variată de ţinute, putând fi purtate atât la o plimbare pe stradă în sezonul acesta de primăvară-vară, cât şi la o cină într-un restaurant elegant.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.