Clipuri TED Talk pe care Bill Gates crede că este important să le vezi - VIDEO

Autor: Florin Casota Postat la 06 aprilie 2018 484 afişări

Într-un interviu recent pentru revista Time a spus că una dintre cele mai importante cărţi pe care le-a citit este "Factfulness: Ten Reasons Were Wrong About the World - and Why Things are Better Than You Think" de Hans Rosling.

Clipuri TED Talk pe care Bill Gates crede că este important să le vezi - VIDEO

Precum Enlightenment Now de Steven Pinker, o altă carte preferată a lui Gates, Factfulness utilizează date statistice din diferite surse pentru a arăta că lumea devine un loc mai bun datorită raţionalităţii, ştiinţei şi tehnologiei.

Deoarece Gates este un lider al lumii în care trăim atunci când spune că un set de idei sunt importante ar fi greşit să-l ignorăm. Pe lângă cele două cărţi menţionate, Bill Gates a distribuit mai demult mai multe clipuri Ted Talk ale lui Hans Rosling. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.