Cele mai bizare lucruri întâlnite de stewardese: un vultur uitat pe scaun, supă la plic cu apă din toaleta avionului şi altele - FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 ianuarie 2016 4168 afişări

Pe lângă numeroasele avantaje ale meseriei de stewardesă, cum sunt vacanţele în toate colţurile lumii, există şi aspecte mai puţin plăcute. Stewardesele întâlnesc, în timpul zborurilor, lucruri pe care cu greu ni le-am putea imagina.

În aprilie 2015, BBC a raportat că un avion British Airways ce plecase de la Londra în direcţia Dubai a trebuit să se întoarcă din cauza mirosului insuportabil cauzat de un pasager care a folosit toaleta. Abhishek Sachdev, care se afla la bord, a declarat pentru BBC că "pilotul a chemat stewardesele, iar noi ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. 10 minute mai târziu, a anunţat că avionul se întoarce", a spus Abhishek Sachdev.

Cel mai prost loc în care ai putea să îţi ţii copilul:

În 2014, un pasager al China Eastern Airlines care a spus că vrea să coboare mai repede din avion a declanşat scara gonflabilă de urgenţă imediat după aterizare. Incidentul a cauzat întârzieri de două ore şi pagube de aproape 16.000 de dolari.

Păienjeni în avion:

Heather Wilde, o fostă stewardesă, spune că cel mai bizar lucru pe care l-a întâlnit a fost un pasager care şi-a făcut o supă la plic folosind apa din toaleta avionului. "Apa din toaleta avionului nu este şi nu a fost niciodată curăţată", a explicat Wilde pe site-ul Quora.

Pe lista celor mai ciudate lucruri găsite în avion după debarcarea pasagerilor se numără un vultur, a broască şi un papagal.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-bizare-lucruri-intalnite-de-stewardese-un-vultur-uitat-pe-scaun-supa-la-plic-cu-apa-din-toaleta-avionului-si-altele-foto-14961346
14961346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.