Ce poţi face cu un serial TV de succes

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 03 noiembrie 2013 162 afişări

Serialele TV de succes servesc, mai nou, drept sursă de inspiraţie pentru opere, menite să ofere iubitorilor genului ceva nou şi să atragă în săli şi pe cei care nu s-ar lăsa duşi, în mod normal, la un astfel de spectacol, oferindu-le ceva ce tratează un subiect familiar lor.

Ce poţi face cu un serial TV de succes

Serialul ales pentru un asemenea tratament este "Breaking Bad" (difuzat la noi sub titlul de "Pe căi greşite"). Sung Jin Hong, directorul artistic al unei mici companii de operă din New York, One World Symphony, a anunţat că plănuieşte să compună o operă intitulată "Breaking Bad - Ozymandias", scrie BBC.

Pe lista operelor concepute pentru spectatorii moderni se numără şi opera "Jerry Springer", o alta inspirată din viaţa Annei Nicole Smith şi o adaptare a unei cărţi de Stephen King, "Dolores Claiborne".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tv,
serial,
opera,
media,
televiziune,
spectacol,
cultura,
sua
/arta-si-societate/lifestyle/ce-poti-face-cu-un-serial-tv-de-succes-11611818
11611818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.