Ce avere are fostul prezentator TV Radu Coşarcă

Postat la 09 februarie 2018 1640 afişări

Radu Coşarca este fostul prezentator TV care în 1999 făcea senzaţie la pupitrul ştirilor alături de Mona Nicolici. De când a dispărut de pe micile ecrane, nimeni nu a mai ştiut nimic de unul dintre cei mai sobrii prezentatori tv, scrie apropotv.ro

Ce avere are fostul prezentator TV Radu Coşarcă

Radu Coşarcă a părăsit lumea televiziunii în 2010, când s-a angajat la o companie din domeniul energetic în funcţia de director de relaţii externe, ulterior fiind director de comunicare.

În iulie 2016, Coşarcă a părăsit firma pentru un loc în Consiliul de Administraţie al companiei Cupru Min, fiind ales de Adunarea Generală a Acţionarilor.

Din declaraţia de avere reiese că deţine patru apartamente în Bucuresti, mai multe conturi în bănci, totalul economiilor sale ridicându-se la aproximativ 110.000 de euro. 

Vezi ce face acum fostul prezentator TV pe www.apropotv.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.