A fost ales cel mai bun restaurant din lume. Cât costă o cină aici

Postat la 08 aprilie 2017 709 afişări

Râvnitul titlul a fost obţinut în cadrul prestigioaselor premii World's 50 Best Restaurants, cel mai mare eveniment gastronomic al planetei, care a avut loc pe 5 aprilie, în Melbourne, Australia.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume. Cât costă o cină aici

Cu renumitul chef Daniel Humm, la cârmă, acest restaurant serveşte o excepţională bucătărie înnobilată cu produse proaspete locale, de sezon, care surprinde şi încântă. Un meniu format din 11 feluri de mâncare costă 295 de dolari şi ai nevoie de trei ore pentru a-l savura.

"Niciodată, nici măcar în vis, nu m-am gândit că mă voi afla vreodată în această poziţie", a declarat Humm, după ce a aflat că este câştigător.  

"Bucătăria mi-a dat totul. Am părăsit şcoala la 14 ani şi m-am înhămat la o cursă în care nimeni nu a crezut. Mâncarea m-a învăţat tot ce ştiu: limbi străine, cultură. Am călătorit în mai toată lumea şi apoi l-am întâlnit pe Will care mi-a devenit cel mai bun prieten şi partenerul meu de afaceri. Este incredibil ce se întâmplă".

Aflaţi toată povestea pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.