Jaful Magic

Postat la 17 iunie 2016 83 afişări

Jaful Magic

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi nou-venita Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, în ”Now You See Me: Jaful perfect 2„ cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel, care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Inamicul lor, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninţă să le distrugă renumele, iar singura lor şansă este să rămână cu un pas înaintea tuturor şi să pună în scenă cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul ”Now You See Me: Jaful perfect 2„ are premiera în cinematografele din ţară pe 17 iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jaf,
film,
now you see me,
/arta-si-societate/film/jaful-magic-15499293
15499293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.